.

story-image

 

Таны хуриманд уригдан ирсэн зочдын ширээний амттан, хайртай хосын хайрын амт шиг амттайхан байх ёстой...

Бид танд 100 гаруй нэр төрлийн амт чанартай,  өнгөлөг, европ стандартын чихэр, шоколад,амттанг санал болгож байна. Түүнчлэн та хуримын идээний дээж болсон /том идээ/,  өнгө зүс чимэглэлийг хэрхэн яаж гоёх талаар шийдэж чадахгүй байгаа бол бид танд туслахад бэлэн байна. Та манай СANDY MARRIAGES- ЧИХРИЙН ГЭРЛЭЛТ-ээр үйлчлүүлээрэй.

ЧИХРИЙН ЗОХИЦЛЫГ ХЭРХЭН СОНГОХ ВЭ?

Шоколадгүйгээр ямар ч баярыг төсөөлөхөд хэцүү.  Үнэндээ шоколадыг сайхан бэлэг гэж үздэг нь олон.  Зарим тохиолдолд шоколад нь гэр бүлийн цайны нэг хэсэг болдог.

Зөв чихэр сонгох нь маш чухал бөгөөд, шаардлагатай үед амархан олддоггүй. Тиймээс бид танд чихэр сонгохдоо  юунд анхаарах хэрэгтэй талаар хэдэн зөвлөгөөг хүргэе.  

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА

Маш олон хэрэглэгчид шоколад болон амттанг хадгалах хугацаа багатай байдгыг мэддэггүй.  Жишээ нь: Чихэр болон шоколад дэлгүүрт хамгийн ихдээ 4 сар л хадгалагддаг. Зарим чихэр нь 2 сарын хадгалах хугацаатай ч байдаг ба чихрийн төрөл зүйлээс шалтгаална. 

АГУУЛАХ

Чихрийг хадгалахдаа маш анхааралтай байх шаардлагатай. Хэрэв буруу хадгалсан тохиолдолд маш хурдан чанараа алдаж, амтгүй болдог. Хадгалах температурын дээд хэмжээ нь 18 градус байвал тохиромжтой. Амттанг ямар нэгэн температурын өөрчлөлтөөс хамгаалж, чийгшил нэмэх ёстой. Температурын өөрчлөлтийн үр дүнд шоколадны гадаргуу дээр цайрсан товруу үүсдэг. Үүнээс гадна шоколадыг бусад үнэртэй бодисоос хол байлгахыг зөвлөе.

НАЙРЛАГА

Шоколадны чанарын гол үзүүлэлт бол какаоны цөцгийн тос. Энэхүү найрлага нь шоколадны найрлагад хамгийн үнэтэй байдаг бөгөөд энэ нь ихэвчлэн тос (далдуу эсвэл наргилын самар) -аар солигддог. Какаоны цөцгийн тос нь гучин хоёр градусын температурт хайлж эхэлдэг бөгөөд энэ нь шоколад нь аманд хайлж байна гэсэн үг юм. Хэрэв ургамлын гаралтай өөх хэрэглэж байсан бол чихэр нялцгай биетэй болно. Хэрэв чихэрний гадаргуу нь царцсан өнгөтэй байвал шоколадан дотор шар буурцгийн орцтой байдаг.

ЧАНАР

1. Өндөр чанарын шоколадын гадаргуу тэгш, жигд байна.

2. Хурц үнэр нь үнэртэж байдаг.

3. Шоколад хэлбэрээ алдсан

4. Амтанд ямар нэгэн эвгүй амт байх ёсгүй.

5. Дүүргэлт нь нэг төрлөөс 20% -аас илүүгүй байна.

6. Сав баглаа боодол нь барааны тэмдэг, үйлдвэрлэгчийн нэр, хаяг, чихэр нэр, үйлдвэрлэсэн огноо, хугацаа дуусах хугацаа, стандартын тэмдэглэгээ гэх мэт зүйлс багтана.

ГЭМТЭЛТ

Хэрэв цагаан өнгөөр цайрч харагдаж байвал энэ нь шоколадыг зохисгүй буруу хадгалсныг илэрхийлж байна. Түүнчлэн, гадаргуу чийглэг, гялалзахгүй байвал, чихэр хуршсан амттай болно. Та шоколад сонгохдоо хайрцаг баглааг шалгаж худалдаж аваарай.

story-image

 СANDY MARRIAGES- ЧИХРИЙН ГЭРЛЭЛТ

  • Гаатай чихэр + Шоколадтай чихэр /Шоко Мита/

  • Иштэй чихэр + Бохьтой чихэр /Страйк/

  • Рулет + Модтой чихэр

  • Зөөлөн ирис + Сүүтэй ирис /Бразил чихэр/

  • Шоколад + Самартай чихэр /Чио Рио/

  • Кофе үр + Шоколад /Какао/